Κλιματισμός HITACHI

HITACHI

                                           Inspire  the  Next

Νέα Εποχή στην Ενέργεια

και στην Οικονομία

 

klima1
 
 
kruo

 

DCINVERTER     A     Warm

 

 

Η απάντηση της HITACHI:

2 χρόνια μπροστά από τους κανονισμούς!

λιγότερη        

ενεργειακή     

κατανάλωση  

 

   Σε διεθνές επίπεδο, η HITACHIανέπτυξε το περιβαλλοντικό της όραμα για το 2025. Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητα της εταιρίας. Χάρη σε αυτή τη   φιλοσοφία, η HITACHI υπερκαλύπτει, μέσω καινοτομιών, τις απαιτήσεις για συμμόρφωση των προϊόντων της με τον Οικολογικό σχεδίασμά, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση        ενέργειας και περισσότερες λύσεις στη θέρμανση πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

                     

Η στρατηγική της HITACHI  σε 2 βασικούς άξονες:

 

dc

Όλα τα προϊόντα HITACHI, που σχετίζονται με τον κανονισμό «Lot10» (οικιακές και εμπορικές σειρές) και διατίθενται στην αγορά από την 1η Ιανουαρίου 2013, καλύπτουν ήδη τους στόχους που έχουν τεθεί έως    το   2015.Προκειμένου οι καταναλωτές να διαθέτουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για κάθε προϊόν, η HITACHIτους ενημερώνει για την απόδοση των οικιακών προϊόντων της, όχι μόνο στη μεσαία ζώνη (υποχρεωτική από τον κανονισμό), αλλά και στις υπόλοιπες κλιματικές ζώνες, καθώς η ενεργειακή συμπεριφορά της συσκευής εξαρτάται από τον τόπο λειτουργίας της. Η ενεργειακή σήμανση στην πορτοκαλί ζώνη (warm) ανταποκρίνεται σε μεγάλο ποσοστό καλύτερα στη γεωγραφική θέση της Ελλάδας και της Κύπρου.

Stainless

Clean

stainΓια να έχετε στο χώρο σας πραγματικά υγιεινό αέρα, η HITACHI εφάρμοσε την τεχνολογία Stainless Clean. Τα εσωτερικά μέρη των κλιματιστικών HITACHI είναι ανοξείδωτα, προσφέροντας έτσι πρόσθετη προστασία κατά των βακτηριδίων, της σκόνης και της βρωμιάς, ενώ παράλληλα είναι πιο ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου.

 

Μείωση βακτηριδίων κατά 99%

 

Όταν τα βακτηρίδια έρχονται σε επαφή με την ανοξείδωτη επιφάνεια, τα μεταλλικά ιόντα προσκολλούνται επάνω τους, αναστέλλοντας έτσι τη δράση τους. Η ύπαρξη βακτηριδίων μειώνεται κατά 99%, εξασφαλίζοντας πιο υγιεινό και καθαρό περιβάλλον.

 

Λιγότερη σκόνη

 Η ανοξείδωτη επιφάνεια συγκεντρώνει 51% λιγότερη σκόνη σε σχέση με το πλαστικό, ενώ παράλληλα δημιουργεί ελάχιστο στατικό ηλεκτρισμό, που αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες συσσώρευσης σκόνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρείται το κλιματιστικό πιο καθαρό.

 

Εύκολο καθάρισμα

 

statiko

Η ανοξείδωτη επίστρωση του προ-φίλτρου προλαμβάνει τη συσσώρευση σκόνης, αλλά παράλληλα διευκολύνει και το καθάρισμά του. Έτσι, το προ-φίλτρο καθαρίζεται εύκολα, απομακρύνοντας σκόνη και άλλα λιπαρά στοιχεία, χωρίς τη χρήση νερού.

 

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ -15°C

ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα κλιματιστικά inverter HITACHI λειτουργούν και αποδίδουν ακόμα και στους -15°C. Έτσι, όσο δύσκολος κι αν είναι ο χειμώνας, εσείς ξέρετε ότι τα HITACHI θα σας κρατήσουν ζεστούςΙδιαίτερα, η σειρά Premiumμπορεί να λειτουργήσει έως και στους -20°C.

Η νέα σειρά κλιματισμού Inverter της HITACHI, προσφέρει εξαιρετικά αθόρυβες μονάδες. Η σχεδίαση των στοιχείων της εσωτερικής μονάδας διευκολύνει τη διέλευση μεγαλύτερης ροής αέρα και παράλληλα ελαχιστοποιεί την πίεση και το θόρυβο. Οι συμπιεστές τεχνολογίας 2-cylinder Rotary ελαχιστοποιούν τον κραδασμό και στην εξωτερική μονάδα.

Η HITACHI εγγυάται τις προδιαγραφές των υλικών και την ποιότητα κατασκευής των κλιματιστικών μονάδων της, διαθέτοντας διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας. Τα κλιματιστικά HITACHI καλύπτονται από 5ετή εγγύηση του συμπιεστή.

 Φίλτρα Νano Titanium

 

antiΗ τεχνολογία NanoTitanium, προσφέρει το πιο προηγμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα από βακτηρίδια και δυσάρεστες οσμές.

 

Η απόδοση του φίλτρου οφείλεται στα εξαιρετικά μικρά σωματίδια NanoTitanium (περίπου 5nm) τα οποία αιχμαλωτίζουν και αδρανοποιούν βακτηρίδια και μόρια οσμών. Έτσι προσφέρουν αποσμητική δράση και αντιαλλεργική προστασία.

 

Επιπλέον, η HITACHI εφοδιάζει τα φίλτρα NanoTitanium με σωματίδια φυτού Wasabi, το οποίο αποτελεί παραδοσιακό καρύκευμα για φρέσκα τρόφιμα, ψάρια, σούσι και σασίμι. Το Wasabi φημίζεται για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες και την ανασταλτική του επίδραση στη δημιουργία μούχλας, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στον περαιτέρω καθαρισμό του αέρα.

 Προηγμένη τεχνολογία στους Συμπιεστές

DC 2-cylinderRotary

cylinderΟι συμπιεστές 2-cylinder Rotary της HITACHI, εργάζονται με ελάχιστο κραδασμό και πολύ υψηλότερη απόδοση από τους συμβατικούς συμπιεστές Rotary.

Οι 2 κύλινδροι εξασφαλίζουν πιο ισορροπημένη περιστροφή στο συμπιεστή, ελαχιστοποιώντας έτσι το θόρυβο από κραδασμούς.Επιπλέον η αποδοτική τους κίνηση βελτιώνει τη λειτουργία του συμπιεστή.

*Συμπιεστές 2-cylinder Rotary διαθέτουν τα κλιματιστικά της σειράς Performance ΡΡΑ.

 

Καλύτερη ισορροπία κυλίνδρων

Συμβατικό σύστημα μονού περιστρεφόμενου κυλίνδρου περιστρεφόμενων κυλίνδρων

■ Σύγκριση κραδασμών

Rotary

DC 2-cylinder Rotary

1

1/5


INVERTER PERFORMANCE PPA

Η νέα σειρά κλιματισμού Performance συνδυάζει πρωτοποριακά τεχνολογικά στοιχεία, με μια μοντέρνα σχεδίαση.

air2

Οι κλιματιστικές μονάδες της σειράς, κατατάσσονται σε ενεργειακές κλάσεις έως Α+++ (warm) στη θέρμανση και ενσωματώνουν την προηγμένη τεχνολογία κλιματισμού HITACHI. Εφοδιασμένη με συμπιεστές 2-cylinder Rotary, φίλτρα NanoTitanium Wasabi καθώς και τα νέα τηλεχειριστήρια με πολλές εξαιρετικές λειτουργίες η σειρά Performance ήρθε να απαντήσει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

 

 

Γιατί να προτιμήσετε HITACHI Inverter Performance;

erpΕίναι Ενεργειακά Αποδοτικά καθώς διαθέτουν υψηλούς δείκτες SEER&SCOP και ενεργειακή κλάση που φτάνει μέχρι και Α++ στην ψύξη και Α+++ (warm) στη θέρμανση.

 

Εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και πιο οικονομική λειτουργία.

 

Αποδίδουν εξαιρετικά ακόμα και στους -15°κρατώντας σας ζεστούς και τους πολύ δύσκολους χειμώνες.

 

Διαθέτουν τα προηγμένα Φίλτρα WASABI NanoTitanium για καλύτερη ποιότητα του αέρα στο χώρο σας.

 air

Διαθέτουν Εβδομαδιαίο Χρονοδιακόπτη με δυνατότητα ρύθμισης μέχρι 6 προγραμμάτων ανά ημέρα, Δευτέρα ως Κυριακή.

 

Έχουν προηγμένα τηλεχειριστήρια, που εμφανίζουν την Κατανάλωση Ενέργειας, του τρέχοντος και του προηγούμενου μήνα, για να γνωρίζετε τι πληρώνετε για ρεύμα.

 

Διαθέτουν  Λειτουργία  ECO  που περιορίζει αυτόματα τη μέγιστη τιμή κατανάλωσης ρεύματος για περισσότερη οικονομία.


 Wasa 

φίλτρα Nano Titanium


Εφοδιασμένα με την τεχνολογία Nano Titanium, τα φίλτρα της σειράς Inverter Performance ΡΡΑ, προσφέρουν πιο υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Αιχμαλωτίζοντας και αδρανοποιώντας βακτηρίδια, μόρια οσμών και ουσίες όπως η φορμαλδεϋδη, τα φίλτρα προσφέρουν αποσμητική δράση και αντιαλλεργική προστασία.

Η προσθήκη μικρο-σωματιδίων του φυτού Wasabi, το οποίο είναι γνωστό για την κατασταλτική του ιδιότητα του ενάντια στη μούχλα και στα βακτηρίδια, ενισχύει την καθοριστική δράση των φίλτρων.


Νέο τεχνολογικά προηγμένο τηλεχειριστήριο

 

control'Εξυπνο

Τα τηλεχειριστήρια της σειράς Inverter ΡΡΑ, διαθέτουν διευρυμένες λειτουργίες και περισσότερη πληροφόρηση διαθέσιμη για το χρήστη τους. Στη μεγάλη LCD οθόνη τους μπορείτε να δείτε πληροφορίες όπως η θερμοκρασία του χώρου, η κατανάλωση ενέργειας και ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός λειτουργίας και να ρυθμίσετε λειτουργίες όπως:

 

ECO: Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Χαμηλώνοντας τις στροφές του συμπιεστή και αλλάζοντας θερμοκρασία, περιορίζεται η μεγίστη τιμή κατανάλωσης ρεύματος.

 

POWERFUL: Λειτουργία η οποία μεγιστοποιεί την απόδοση θέρμανσης/ ψύξης. Εξασφαλίζει γρηγορότερη ψύξη και θέρμανση για τα πρώτα 20 λεπτά & μετά αυτόματα επιστρέφει στις προηγούμενες ρυθμίσεις.

 

INFO: Με το πλήκτρο αυτό μπορείτε να δείτε σημαντικές πληροφορίες όπως τη θερμοκρασία του δωματίου, μέσω του θερμοστάτη που υπάρχει στο τηλεχειριστήριο τη μηνιαία κατανάλωση ενέργειας του κλιματιστικού σας (τρέχοντος και προηγούμενου μήνα)  τον κωδικό σφάλματος σε περίπτωση δυσλειτουργίας, γεγονός που επιταχύνει τις εργασίες συντήρησης και επιδιόρθωσης

 

CLEAN: Με το πάτημα ενός κουμπιού η μονάδα στεγνώνει εσωτερικά, εμποδίζοντας τη δημιουργία μούχλας.

 

LEAVEHOME: Εξασφαλίστε ότι η θερμοκρασία του χώρου δεν θα πέσει κάτω από ένα όριο (περίπου 10°C), κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Για τη σειρά Performance ΡΡΑ, η διάρκεια της λειτουργίας μπορεί να οριστεί μέχρι 99 ημέρες. Η λειτουργία, αυτή, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαιτέρως χρήσιμη, για παράδειγμα σε εξοχικές κατοικίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα όταν δεν μένει κανείς εκεί.

 

ECOSLEEP: Ο χρονοδιακόπτης μπορεί να οριστεί για διάρκεια μέχρι 7 ώρες. Σας εξασφαλίζει άνετο ύπνο, μεταβάλλοντας ελαφρώς τη θερμοκρασία δωματίου και χαμηλώνοντας την ταχύτητα του ανεμιστήρα, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

SILENT: Ελαχιστοποιεί άμεσα το θόρυβο της εσωτερικής μονάδας, αλλάζοντας την ταχύτητα του ανεμιστήρα.

 

 

pros

Προσφορές με ειδικές τιμές αντικατάστασης ηλιακών θερμοσιφώνων για τα μοντέλα Sunpower και Maltezos Glass


Ειδικές τιμές για αντικατάσταση μπόΐλερ ηλιακών.

 

Πώς να επιλέξω τη σωστή τιμή

Μία σημαντική σύγχυση που επικρατεί σε πολλούς αγοραστές είναι η ερμηνεία των όρων «ακριβό» και «φθηνό» προϊόν. Μία σύγχυση που συχνά γίνεται αντικείμενο «εκμετάλλευσης» από ορισμένους πωλητές.

Για την ορθή ενημέρωση του υποψήφιου αγοραστή, διευκρινίζουμε ότι πρέπει να διαχωρίζει τους όρους «υψηλή τιμή» έναντι «ακριβό» και «χαμηλή τιμή» έναντι «φθηνό» προϊόν.

«Ακριβό» προϊόν (ή υπηρεσία) θεωρείται ουσιαστικά εκείνο του οποίου η «πραγματική αξία» (απόδοση, αντοχή, εγγύηση, κλπ.) είναι κατώτερη της τιμής που καταβάλλεται για την απόκτησή του.  Έτσι, η τυχόν «χαμηλότερη τιμή» του δεν κρίνεται συμφέρουσα για τον αγοραστή.

Αντίστροφα, «Φθηνό» θεωρείται ένα προϊόν του οποίου η «πραγματική αξία» είναι ανώτερη της τιμής που καταβάλλεται για την απόκτησή του, ακόμα κι αν η τιμή του είναι υψηλότερη.

Κατά την άποψη μας, συμφέρουσα  είναι για τον αγοραστή η απόκτηση του προϊόντος (ή υπηρεσίας) που έχει τις προδιαγραφές που ανταποκρίνονται πλήρως στην ανάγκη του και το οποίο αποκτά στην «καλύτερη προσφερόμενη τιμή» η οποία προκύπτει από τον ιδανικό συσχετισμό της «τιμής απόκτησης» με το «συνολικό όφελος» που θα καρπωθεί από το προϊόν καθ’ όλη τη διάρκεια της υποσχόμενης ζωής του. Στην συνολική αξιολόγηση φυσικά συνεκτιμώνται και οι ευκολίες πληρωμής.

Πάγια πολιτική της εταιρίας MALTEZOS είναι ο εμπλουτισμός των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων της με πρόσθετη αξία η οποία περιλαμβάνει ποικίλες υπηρεσίες και διασφαλίσεις (ελέγχους, ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη) για την μέγιστη εκμετάλλευσή τους κατά τη συνολική διάρκεια ζωής τους. Ένα σύνολο ποιοτικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που καθιστούν τα προϊόντα της ως τα πλέον συμφέροντα και οικονομικότερα στην αγορά.

 

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Ρωτήστε μας στο 23130 40864 ,40868 ,40869

Πληροφορίες

Η εταιρεία δεσμεύεται για άμεση παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την λήξη της εγγύησης του προϊόντος, καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του, επίσης αναλαμβάνει την υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχουσών βλαβών στα προϊόντα μας.

 

Υπεύθυνος  καταστήματος  Χατζηβαγιάννης Ευάγγελος , Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Επικοινωνία

Διέυθυνση: Ελ.Βενιζελου 14 Καλαμαριά

(προέκταση Αδριανουπόλεως)

Tηλ 1: 23130 40864

Τηλ 2: 2313 040868

Φαξ   : 2313040869

Email : κλίκ εδώ

 

 

maltezos logo