Η εταιρία

Η εταιρεία έχει σαν κύρια δραστηριότητα:
• την εμπορία που καλύπτει τον κλάδο των ηλιακών θερμοσιφώνων, συλλεκτών, των κάθετων boiler λεβητοστασίου, ηλιακών συστημάτων και των φωτοβολταϊκών. Επίσης δραστηριοποιείται στον κλάδο της θέρμανσης με λέβητες και σόμπες (πετρελαίου, αερίου, επίτοιχους και στερεών καυσίμων), επίσης ασχολείται και με τον κλιματισμό, αλλά και
• τις υπηρεσίες εγκατάστασης και
• υπηρεσίες τεχνικής εξυπηρέτησης, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε όλες τις φάσεις συνεργασίας ξεκινώντας από την δωρεάν ενημέρωση και διάγνωση πραγματικών αναγκών, την πώληση, την εγκατάσταση του προϊόντος, τον έλεγχο καλής λειτουργίας, και την άμεση και υπεύθυνη παροχή τεχνικής υποστήριξης όποτε αυτή απαιτηθεί τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά την λήξη της εγγύησης του προϊόντος, καθ΄ όλη τη διάρκεια ζωής του από εξειδικευμένα συνεργεία.
Βασική αρχή μας μέσω των ικανοποιημένων πελατών να προσελκύσουμε από συστάσεις νέους πελάτες που θα γνωρίσουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, με νέες ιδιαίτερα προσιτές τιμές για όλους.
maltezos-shopΒρισκόμαστε στην Ελ.Βενιζελου 14 Καλαμαρια (προεκταση Αδριανουπολεως) Τ.Κ 55133 . Τα τηλέφωνα μας είναι 2313040864, 231040868 και fax 2313040869. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος του καταστήματος είναι ο Κος Χατζηβαγιάννης Ευάγγελος Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός συνεργάτης της εταιρείας Μαλτέζος από το 1990

.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συχνές Ερωτήσεις »

pros

Προσφορές με ειδικές τιμές αντικατάστασης ηλιακών θερμοσιφώνων για τα μοντέλα Sunpower και Maltezos Glass


Ειδικές τιμές για αντικατάσταση μπόΐλερ ηλιακών.

 

Πώς να επιλέξω τη σωστή τιμή

Μία σημαντική σύγχυση που επικρατεί σε πολλούς αγοραστές είναι η ερμηνεία των όρων «ακριβό» και «φθηνό» προϊόν. Μία σύγχυση που συχνά γίνεται αντικείμενο «εκμετάλλευσης» από ορισμένους πωλητές.

Για την ορθή ενημέρωση του υποψήφιου αγοραστή, διευκρινίζουμε ότι πρέπει να διαχωρίζει τους όρους «υψηλή τιμή» έναντι «ακριβό» και «χαμηλή τιμή» έναντι «φθηνό» προϊόν.

«Ακριβό» προϊόν (ή υπηρεσία) θεωρείται ουσιαστικά εκείνο του οποίου η «πραγματική αξία» (απόδοση, αντοχή, εγγύηση, κλπ.) είναι κατώτερη της τιμής που καταβάλλεται για την απόκτησή του.  Έτσι, η τυχόν «χαμηλότερη τιμή» του δεν κρίνεται συμφέρουσα για τον αγοραστή.

Αντίστροφα, «Φθηνό» θεωρείται ένα προϊόν του οποίου η «πραγματική αξία» είναι ανώτερη της τιμής που καταβάλλεται για την απόκτησή του, ακόμα κι αν η τιμή του είναι υψηλότερη.

Κατά την άποψη μας, συμφέρουσα  είναι για τον αγοραστή η απόκτηση του προϊόντος (ή υπηρεσίας) που έχει τις προδιαγραφές που ανταποκρίνονται πλήρως στην ανάγκη του και το οποίο αποκτά στην «καλύτερη προσφερόμενη τιμή» η οποία προκύπτει από τον ιδανικό συσχετισμό της «τιμής απόκτησης» με το «συνολικό όφελος» που θα καρπωθεί από το προϊόν καθ’ όλη τη διάρκεια της υποσχόμενης ζωής του. Στην συνολική αξιολόγηση φυσικά συνεκτιμώνται και οι ευκολίες πληρωμής.

Πάγια πολιτική της εταιρίας MALTEZOS είναι ο εμπλουτισμός των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων της με πρόσθετη αξία η οποία περιλαμβάνει ποικίλες υπηρεσίες και διασφαλίσεις (ελέγχους, ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη) για την μέγιστη εκμετάλλευσή τους κατά τη συνολική διάρκεια ζωής τους. Ένα σύνολο ποιοτικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που καθιστούν τα προϊόντα της ως τα πλέον συμφέροντα και οικονομικότερα στην αγορά.

 

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Ρωτήστε μας στο 23130 40864 ,40868 ,40869

Πληροφορίες

Η εταιρεία δεσμεύεται για άμεση παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την λήξη της εγγύησης του προϊόντος, καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του, επίσης αναλαμβάνει την υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχουσών βλαβών στα προϊόντα μας.

 

Υπεύθυνος  καταστήματος  Χατζηβαγιάννης Ευάγγελος , Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Επικοινωνία

Διέυθυνση: Ελ.Βενιζελου 14 Καλαμαριά

(προέκταση Αδριανουπόλεως)

Tηλ 1: 23130 40864

Τηλ 2: 2313 040868

Φαξ   : 2313040869

Email : κλίκ εδώ

 

 

maltezos logo